Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Сьогодні, 18 жовтня, у рамках 75-го Франкфуртського книжкового ярмарку було оголошено короткий список Премії Читомо! І ми раді поділитися, що Видавництво Старого Лева було відзначено у категорії «Трендсетер видавничого ринку». Щиро радіємо і дякуємо за відзнаку!

Міжнародне журі Премії, що складається із семи експертів у галузі книговидання та літератури, оголосили короткий список у трьох номінаціях:

- У номінації «Трендсетер видавничого ринку», окрім, Видавництва Старого Лева, відзначено також Антона Мартинова, книгарню «Книжковий Лев», Видавництво Ist publishing та видавця Олександра Савчука.

- У номінації «Амбасадор української книги» відзнаку отримали творча студія «Аґрафка» (Андрій Лесів та Романа Романишин), Emma Shercliff And Founder Of Laxfield Literary Associates, Львівський Bookforum / Форум Видавців, Український ПЕН та Вікторія Амеліна (посмертно).

- У номінацію «За книжкову ініціативу, що сприяє промоції читання» увійшли Barabooka, онлайн-бібліотека книг шрифтом Брайля міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього», головна редакція літературних програм та радіотеатру Радіо Культура, Youtube-канал «Шалені авторки», ГО Translatorium.

Щиро радіємо за кожного й кожну, хто отримав цю важливу відзнаку, та вітаємо всіх причетних! Також дякуємо партнерам: медіа Читомо, Börsenverein des Deutschen Buchhandels Bundesverband, Frankfurter Buchmesse, Die Beauftragte der Bundesregierung für Kultur und Medien

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage