Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

20 січня у Книгарні-кав’ярні Старого Лева у Львові, що на вулиці Стрийській, 200А відбувся майстер-клас для кавоманів та гостей закладу під назвою «Альтернатива — не страшно. Вари вдома як бариста». На майстер-класі було представлено колаборацію кав’ярень Видавництва Старого Лева з українською обсмажкою спешалті кави «ESSCO COFFEE ROASTERY».

   

«Подія, що відбулася у нас на локації спільно з Essco coffee roastery пройшла у дружній атмосфері за участі великої кількості гостей різного віку, — розповідає керівниця Книгарні-кав’ярні Старого Лева на вул. Стрийській, 200А Юлія Щепан. — Нам було надзвичайно приємно бачити, що така кількість наших відвідувачів прагне підняти свій рівень знань у сфері спешелті кави. Нам неабияк важить підіймати цю свідомість споживання якісного продукту, тому книгарні-кав’ярні співпрацюють з відбірними обсмажчиками України і ми разом розвиваємо цю сферу та пропонуємо у наших закладах якісне зерно та досконалий продукт».

 

«Кавова культура в Україні дуже активно розвивається та складає гідну конкуренцію навіть на європейському ринку. Ми радіємо, що український споживач свідомо підходить до вибору продуктів загалом, а зокрема і кави. Все частіше наші клієнти розпитують про обсмажку кави, еспериментують зі смаками та способами обробки. Це чудово, адже кавовий всесвіт такий багатогранний і цікавий та може відкрити безліч нових досвідів споживачам» — ділиться власниця Essco coffee, Даніела Заславська.

Відтепер, на поличках мережі книгарень-кав’ярень Старого Лева, окрім іншого, завжди можна знайти яскраву упаковку з цієї колаборації та придбати її додому. В закладах свіжообсмажені зерна допоможуть змолоти під ваш улюблений спосіб приготування та поділяться ідеальним рецептом.

   

Про мережу книгарень-кав’ярень Старого Лева

Мережа книгарень-кав’ярень Старого Лева — це проєкт Видавництва Старого Лева, яке засноване у 2001 році у Львові. Першу з таких книгарень видавництво відкрило у Львові у 2015 році. Сьогодні мережа налічує 6 закладів у Львові, 2 в Києві, а також по одному в Одесі та Дніпрі.

Книгарня-кав’ярня Старого Лева на вулиці Стрийській, 200А знаходиться в комплексі Duck’s Lake та є шостою по рахунку у Львові. Заклад відкрився зовсім нещодавно — у серпні 2023 року.

  

Про «Essco coffee roastery»

Це українська ростерія спешалті кави, яка працює з 2015 року у Чернівцях. Обираючи найкращі сорти зеленого зерна з екваторіальних країн, вони виводять унікальні смакові профілі та обсмажують його на одному з найякісніших обладнань для обсмажки зерна у світі Giesen. В команді працюють талановиті люди, які весь час вдосконалюють свої сенсорні здібності та мають безперечну експертизу у кавовій сфері.

Компанія є постачальником спешалті кави у кав’ярні по всій Україні, а на їх сайті можна замовити каву додому. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage