Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Видавництво Старого Лева придбало права на книгу ірландського автора Колма Тойбіна «Brooklyn», що увійшла до довгого списку Букерівської премії у 2019 році! Книга також здобула низку нагород та номінацій:

— Costa Book Award for Novel (2009)

— Goodreads Choice Award Nominee for Fiction (2009)

— Dublin Literary Award Nominee (2011)

— Premio San Clemente for Lingua estranxeira (2012)

   

Рейтинг на Goodreads: 3.69

Рейтинг на Amazon: 3.9

  

У 2015 році вийшла однойменна екранізація з Сіршою Ронан у головній ролі 🤩 що має рейтинг 7.5/10 на IMDb!

   

Анотація до книги «Brooklyn» Колма Тойбіна:

Ейліс Лейсі досягла повноліття в маленькому містечку Ірландії в роки після Другої світової війни. Хоча вона вміє вести бухгалтерію, вона не може знайти роботу, адже  ірландська економіка переживає не найкращі часи. Коли ірландський священик із Брукліна пропонує спонсорувати Ейліс в Америці — жити й працювати в районі Брукліна, «як в Ірландії», — вона вирішує, що має поїхати, залишивши свою тендітну матір і харизматичну сестру.

Ейліс знаходить роботу в універмазі на Фултон-стріт і, коли найменше цього очікує, знаходить кохання. Тоні, чорнявий італієць із великої родини, повільно завойовує її своєю терплячістю та шармом. Він запрошує Ейліс додому на вечерю в двокімнатну квартиру, яку він ділить зі своїми братами та батьками. Він говорить про братів, які є фанатами Доджерс. Але як тільки Ейліс починає закохуватися в Тоні, жахливі новини з Ірландії загрожують її майбутньому.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage