Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Друзі, маємо чудову новину! Сьогодні, 2 листопада, було названо переможців Премії Читомо за видатні досягнення у книговидавничій справі — і «Видавництво Старого Лева» перемогло в номінації «Трендсетер видавничого ринку»!

Як зазначили на сайті Читомо, «Видавництво Старого Лева» отримало перемогу в номінації «Трендсетер видавничого ринку» «за високі стандарти організації книжкового бізнесу, за приклад і стійкість, що допомагає вистояти іншим, за налагодження системного продажу прав на українські книжки на закордонну аудиторію».

Романа Романишин та Андрій Лесів з Творчої студії «Аґрафка» стали переможцями в номінації «Амбасадор української книги» — «за художнє висловлювання, що відкриває людину, її світ і Україну через книгу, нові партнерства та здобуту міжнародну впізнаваність».

А в номінації «За книжкову ініціативу, що сприяє промоції читання» перемогу виборола ГО Translatorium — «за створення майданчика для комунікації перекладачів, за нанесення Поділля й Хмельниччини на культурну мапу України, а також за повернення до розмови через мовчання».

Також письменниця Вікторія Амеліна посмертно отримала спеціальну відзнаку Журі Премії — «за те, що продовжує поєднувати людей і спільноти невидимими містками, за створені можливості та задані напрямки, якими продовжує рухатися українська культурна спільнота».

Щиро радіємо за кожного й кожну, хто отримав ці важливі відзнаки, та вітаємо всіх причетних! Також дякуємо партнерам: медіа Читомо, Börsenverein des Deutschen Buchhandels Bundesverband, Frankfurter Buchmesse, Die Beauftragte der Bundesregierung für Kultur und Medien

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage