Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Щодня військові виборюють для нас свободу та можливість бути тут і зараз, ризикують своїми життями, оберігаючи наш спокій. Тож дуже важливо підтримувати наших захисників та захисниць, ділитись із ними шматочком цього спокою, яким є для нас читання книг. «Видавництво Старого Лева» долучається до проєкту «Книга на фронт» від Культурного Десанту — і саме ви можете зробити величезний внесок до цієї ініціативи!

Запрошуємо наших читачів та читачок долучатись до цього проєкту та розповідаємо, як це зробити:

  1. Приходьте до будь-якої книгарні-кав’ярні Старого Лева (увесь перелік книгарень залишаємо нижче).

  2. Купуйте одну або кілька книг, які хочете подарувати воїнам. Ці книги будуть поруч з ними у важливі моменти і зможуть підтримати. Але зважайте на їх розмір: у військовому рюкзаку рідко буває зайвий простір. Ви також можете підписати книги, поділившись почуттями та словами вдячності. 

  3. Передавайте ці книги нашим працівникам або ж одразу кладіть до спеціального місця збору в книгарні.

Орієнтовно раз на місяць ми будемо збирати усі книги, які ви передали, та відправляти Культурному Десанту — а вони в свою чергу передаватимуть книжки захисникам та захисницям на передовій.

   

Перелік книгарень-кав’ярень Старого Лева, у яких можна долучитись до проєкту:

– у Львові: вул. Старознесенська, 24-26; вул. Галицька, 17; вул. Краківська, 3; вул. Личаківська, 22; вул. Бандери, 33, вул. Стрийська 200а;

– у Києві: вул. Прорізна, 10, вул. Михайлівська, 18;

– у Дніпрі: вул. Марії Кюрі, 5, ТРЦ «Нео Плаза»;

– в Івано-Франківську: вул. Шашкевича, 1;

– з 25 травня – в Одесі: вул. Європейська, 2.

    

ГО «Культурний десант» — це громадська організація, об’єднання відомих митців, сили яких сьогодні спрямовані на Перемогу України. Проєкт «Книга на фронт» прагне підтримати тих, хто сьогодні виборює це майбутнє для всіх нас, надаючи їм доступ до різноманітної літератури.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage