Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Видавництво Старого Лева» на Лондонському книжковому ярмарку
Сьогодні, у вівторок, 12 квітня, у Лондоні розпочала свою роботу ще одна книжкова виставка світового масштабу, яка триватиме три дні. Буде, як завжди, людно, гамірно і книжково. Мета організаторів виставки - зібрати представників книжкової галузі і створити простір для налагодження зв'язків та контактів. І цього року менеджерові з авторських прав «Видавництва Старого Лева» Івану Федечку випала нагода відвідати Лондонський ярмарок та поділитися з читачами ВСЛ своїми найсвіжішими враженнями. 
 
«Розпочинати робочий тиждень зі знайомства з самим Джеймі Олівером - однозначно цікаво. Зустріч відбулась під час міні-презентації двох нових книжкових проектів кулінара, що вийдуть друком в Англії впродовж року - Super Food. Family classic та Jamie’s Christmas Book. Джеймі поділився своїм баченням того, що таке справді класна домашня їжа та розповів, чому прагне зробити різдвяну книжку по-справжньому ідеальною. Як зізнався автор, особливості цьогорічному святу та й життю загалом йому додає той факт, що дружина вагітна і невдовзі у їхній родині з'явиться вже п'ята дитина. 
 
Також Джеймі цікавився ситуацією в Україні, запитував, чи смакують українцям страви з його книжки «Смачні страви за 30 хвилин від Джеймі» і про найближчі видавничі плани ВСЛ. Те, що незабаром видавництво випустить українською ще одну його книгу під назвою «Готувати з Джеймі», дуже порадувало кулінара». 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage