Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

ВВС готує документальний фільм про Террі Пратчетта
The ВooksellerВВС NewsФото - AP Images
 
Шанувальники фентезі матимуть нагоду дізнатися більше про одного з найвідоміших авторів цього жанру – сера Террі Пратчетта. 50-хвилинний документальний фільм про письменника від телеканалу ВВС Two отримає назву «Terry Pratchett: Back in Black».
 
У фокусі стрічки будуть найголовніші віхи життя автора: від проблем у школі до критики літературної спільноти, від світової слави до хвороби Альцгеймера. Роль Пратчетта зіграє Пол Кей, англійський актор, відомий роллю Тороса у серіалі «Гра престолів».
 
Фото - Karwai Tang/Getty Images
 
«Перед своєю смертю у 2015 році письменник сер Террі Пратчетт працював над останньою історією - його власною. Але хвороба Альцгеймера означала, що він не зможе закінчити книгу. Ця пронизлива і гумористична документальна стрічка розповість про життєвий шлях надзвичайно популярного автора, творця серії «Плаский світ» («Discworld»), - каже один з представників ВВС. 
 
До роботи над фільмом залучені письменники Ніл Ґейман та Валь Макдермід, а також помічник Пратчетта Роб Уілкінс. За словами Уілкінса, сам письменник долучився до створення фільму в останні місяці свого життя. 
 
Стрічку буде представлено глядачам у першій половині лютого, точна дата наразі невідома.
 
Нагадуємо, переклади Террі Пратчетта ураїнською мовою незабаром вийдуть у «Видавництві Старого Лева»
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage