Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

ВВС екранізує історичні п`єси Шекспіра
У 2016 році світ відзначатиме 400-річчя від дня смерті одного з найвідоміших англійських драматургів - Вільяма Шекспіра. З цієї нагоди ВВС оголосило про вихід на екрани кількох телевізійних фільмів, знятих за мотивами історичних п'єс автора. В акторському складі екранізацій - Бенедикт Камбербетч, Джудіт Денч, Майкл Гембон, Софі Окенедо, Ендрю Скотт та інші зірки. 
 
Проект «The Hollow Crown» був запущений у 2012 році, тоді на екрани вийшли три фільми: «Річард II», «Генріх IV» (у двох частинах) та «Генріх V».  Наразі оголошено про вихід другого циклу фільмів в рамках проекту «The Hollow Crown: The Wars of the Roses» – «Генріх VІ» (у трьох частинах) та «Річард ІІІ». Зйомки проводять компанії «Neal Street Productions» та «NBCUniversal».
 
 
«Сім років тому ми запропонували ВВС цю ідею екранізацій, - розповідає виконавчий продюсер «Neal Street Productions» Сем Мендес. - Після критики і успіху перших частин циклу «The Hollow Crown» я радий оголосити, що почалася робота над другою частиною цієї епічної історії. Тим паче, що ми знову зібрали чудовий акторський склад  на чолі з Бенедиктом Камбербетчем, Джудіт Денч, Х'ю Бонневіллем, Софі Окенедо та іншими, під керівництвом  надзвичайно талановитого режисера Домініка Кука. Я справді радий бачити, як вони всі втілюють ці дивовижні історії в життя».
 
 
Нові екранізації зібрали зірковий акторський склад. Так, у фільмах грають Томас Старрідж у ролі короля Генріха, Софі Окенедо у ролі королеви Маргарет, а Бенедикт Камбербетч стане Річардом ІІІ. Також у фільмі глядачі побачать Майкла Гембона, відомого роллю Альбуса Дамблдора в екранізаціях книг про Гаррі Поттера,  «Моріарті» з серіалу «Шерлок» - Ендрю Скотта, оскароносну зірку фільму «Закоханий Шекспір»» Джуді Денч, Саллі Гокінс («Безтурботна») та інших.
 
 
Точна дата виходу стрічок поки що невідома, планується, що ми зможемо побачити їх вже у квітні цього року. А поки що дивимось трейлер. 
 
 
 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage