Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

ВСЛ видає «theUKRAINIANS: історії успіху»

«Видавництво Старого Лева» готує до друку незвичайну книгу. «theUKRAINIANS: історії успіху» - зібрання 20-ти мотивуючих розмов, опублікованих на сайті theukrainians.org. Героями книги стали успішні українці, не схильні поступатися власними принципами та цінностями, здатні перемагати у глобальному світі. Це проактивні інноватори, відповідальні громадяни й чесні люди, які, реалізуючи власні ідеї й проекти, змінюють Україну на краще.

Проект «The Ukrainians» – онлайн-журнал про успішних українців, ініціативу та відповідальність. Книга стане першим друкованим виданням, яке збере під обкладинкою 20 інтерв’ю з числа опублікованих у журналі. 

«Як би далеко не заходили технології та інновації, все одно хочеться потримати результат своєї тривалої праці в руках, - говорить керівник проекту «The Ukrainians» та співупорядник книги Тарас Прокопишин. - Але це дуже особистісна причина. Насправді за рік роботи ми почули дуже багато питань й побажань на кшталт: «Ну коли вже The Ukrainians вийдуть друком?» Тож книга-дайджест - наша відповідь на запити аудиторії».

«У книзі є розмова, якої немає на сайті - це інтерв'ю Маркіяна Прохаська з Кардиналом Любомиром (Гузаром), - відкриває секрет співупорядник «theUKRAINIANS: історії успіху» Володимир Бєглов. - Цей текст можна прочитати виключно у друкованому виданні. Окрім цього, нам здається, що TheUkrainians у паперовому форматі - це чудовий подарунок, гарний експонат на книжковій полиці кожного українця, те, що хочеться мати не лише нам, але й нашим читачам».

«При нагоді не злегковажте: послухайте цих людей, подивіться на них, дізнайтеся нове про їхні вчинки та справи, - пише у перемові відомий журналіст та телеведучий Андрій Куликов. - Вони не зупиняться на тому, про що вже розповіли. За їхнім розвитком цікаво – і корисно – стежити. Не тому, що ці двадцятеро правлять за непорушний взірець, а тому, що вони показують приклад: чого можуть досягти українці, якщо не сахаються відповідальності, розуміють, куди рухаються, і вміють поставити перед собою мету».

Публічна дискусія, презентація книжки «TheUKRAINIANS: історії успіху» під назвою «Успішний українець: ознаки, принципи, цінності» відбудеться у Києві у четвер, 23 квітня у рамках «Книжкового Арсеналу». Учасники заходу: Зураб Аласанія, Юрій Андрухович, Ірина Соловей, Анна Петрова, Тарас Прокопишин, Володимир Бєглов, Катерина Міхаліцина. 17.00 – 17.45. Зал Папір.

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage