Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«ВСЛ» анонсувало 7 нон-фікшн новинок 2018 року
«Видавництво Старого Лева» одним із перших поділилося планами на 2018 рік зі своїми читачами. На часі дізнатися, які нон-фікшн новинки ми побачимо українською у найближчих півроку.
 
Олександр Мельник, Na chasi
 
Нон-фікшн від «ВСЛ» завжди відрізняється дизайном, якістю перекладу та «сімейністю» — їхні книги можна придбати для усієї родини. В цьому плані видавництво зберігає свою традиційну лінію вже не перший рік. От і новинки 2018-го будуть здебільшого для усіх у вашій родині — і допитливих підлітків, і юнаків та дівчат, і цілком дорослих.
 
Яскраво про їжу та кулінарію — із Джеймі Олівером
 
 
На справжніх гурманів та тих, хто лише відкриває для себе мистецтво кулінарії, чекає несподіванка – «ВСЛ» готує нову книгу автора «Готуємо з Джеймі» та «Смачні страви за 30 хвилин від Джеймі». Автором є зірка низки кулінарних шоу, знаний британський кулінар Джеймі Олівер. Йдеться про книгу «Суперїжа на щодень». Здорове харчування є простим та досяжним для кожного не залежно від того, наскільки ви зайняті, – переконаний Джеймі. У цій книзі кулінар ділиться різноманітними рецептами сніданків, обідів та вечерь для щоденного приготування, аби тримати тіло та розум у тонусі. Переклад книги виконав Геннадій Шпак.
 
Митці ставатимуть ближчими
 
 
У 2018 році видавництво зі Львова продовжить серію ілюстрованих життєписів відомих митців. На часі — книга «Це ван Гог» Кетрін Інґрем та Джорджа Роддама. Вінсент ван Гог використовував мистецтво для вираження власної емоційної реакції на навколишній світ. Захоплений красою природи і розмислюючи про суть людського існування, він створив одні з найвідоміших сьогодні картин. Яким насправді був ван Гог? Дізнаємося незабаром у перекладі Тетяни Савчинської.
 
Вивчення англійського характеру
 
 
Вам цікаво було б дізнатися про особливості життя інших націй, зрозуміти приховані правила, які панують в іншому суспільстві? Матимете таку нагоду. До списку новинок «ВСЛ» входить твір британського антрополога Кейт Фокс «Спостерігаючи за англійцями. Особливості англійського характеру». Аналізуючи протягом тривалого часу жителів Англії, їхні розмови, одяг, їжу, звички та манери, авторка наче розглядає типового англійця під антропологічним мікроскопом та розкриває усі негласні постулати й таємні правила, якими керується нація. Також видавці анонсуют візить Кейт Фокс до України у 2018 році. Її чоловік, відомий британський нейрохірург Генрі Марш, вже неодноразову бував і працював тут, а його книги в українському перекладі стали бестселерами видавництва. Переклала книгу Марта Госовська.
 
Кася Туск, путівники пивом та вином, а також подолання прокрастинації
 
Також у 2018 році українською вийдуть такі яскраві книги, як:
 
- інсайдерський путівник у світі найвидатнішого напою людства «Смак пива» від пивовара Ренді Мошера;
- книга про стиль та елегантність «Ікона стилю» від польської фешн-блогерки Касі Туск;
- «Прокрастинація» від психологів Джейн Б. Бурки та Ленори М. Юн, які пропонують свій погляд на проблему та шляхи її вирішення;
- практичний путівник світом вин від Джастіна Геммека і Мадлен Пакетт – «Книга про вино».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage