Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Володимир Єрмоленко: треба вміти приймати і біль, і радість
У четвер, 4 червня, у Києво-Могилянській академії відбулася презентація книги Володимира Єрмоленка «Далекі близькі», що цьогоріч вийшла друком у «Видавництві Старого Лева». Вечір став для автора особливим ще й тому, що НаУКМА – колишній навчальний заклад письменника, до якого він повернувся як науковець та викладач, а тепер і як визнаний автор.
 
Задум своїх текстів Володимир Єрмоленко пояснює просто: неможливо зрозуміти філософські чи літературні ідеї без розуміння того, як жили їхні автори. Говорячи про 11 видатних постатей філософії та літератури, він не прагне переписувати історію, а воліє розповісти її так, як вона відбувалася. 
 
«Крізь екзотику я намагаюся шукати те, що дає нам відповіді на свої власні життєві питання. Це книжка про біль і про радість, про те, що радість невіддільна від болю і навпаки. Ти можеш перетворити одне на інше, як мідь на золото. І треба вміти приймати і те, й інше – дуже складно приймати біль, але ще складніше - радість і думати, що вона назавжди. Мусиш вміти її теж відпустити».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage