Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Вірші для дітей Григорія Фальковича зазвучали піснями
Під час Книжкового Арсеналу поет Григорій Фалькович презентував свою нову збірку віршів для дітей «Корова спекла коровай», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Презентація була незвичайною: у виконанні київської школярки Лєри Лисенко та під акомпанемент музиканта Володимира Семенова вірші з книжки перетворилися на мелодійні та веселі дитячі пісні.
 
«Іноді найцікавіші речі народжуються несподівано, - зізнається Григорій Фалькович. - Володимир Семенов написав кілька пісень за віршами з книжки «Корова спекла коровай», а потім виникла ідея презентувати збірку маленьким та дорослим нашим читачам саме у такому форматі. Сьогодні пісні виконуються вперше, і ми сподіваємося, що наш невеличкий концерт сподобається дітям».
 
 
«З Григорієм Фальковичем ми знайомі дуже давно, я знав його як поета, що пише вірші для дорослих, і пропозиція написати пісні на його дитячі поезії була для мене несподіваною, - розповідав Володимир Семенов. - Коли я почав це робити, виринули багато дитячих спогадів та досвід роботи з дітьми. Але основним моїм стимулом у цій справі був мій маленький онук. Книжка Григорія Фальковича написана для діток його віку, і мені це дуже допомогло. Так і народилися ці невеликі веселі пісеньки, якими ми з радістю з вами поділимося».
 
«Корова спекла коровай» – вірші для малят 3-6 років. На сторінках книжки, яку чудово проілюструвала в ніжних акварельних тонах Євгенія Гайдамака, можна зустріти таргана-хулігана, корову, яка спекла коровай і любить ходити в кіно, нечепур та нечупар, які завжди ходять парами, та багатьох інших кумедних персонажів.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage