Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Вірші далекої Африки: презентація поетичної збірки Ганни Яновської «Золотий носоріг» у Харкові
Пустельні пейзажі, спека, сонце – це чи не найперші асоціації з Африкою. Але у поетичній збірці «Золотий носоріг» авторка Ганна Яновська показує,
що далекий континент – це також високі гори і пишні квіти з власними чарами, давні риби й капітан літака, революціонери й біженці, пінгвіни на жаркому березі, вуличні торгівці й великий прибережний вітер. Почути, відчути та пізнати Африку запрошуємо на поетичний вечір Ганни Яновської, що відбудеться у Книгарні «Є» (вул. Сумська, 3) у неділю, 24 листопада, о 18:00. Модераторка: Ірина Андрєєва. Вхід вільний.
 
«Золотий носоріг» — поетична збірка не про екзотичну Південну Африку, це радше книжка про ту Південну Африку, яка на душевній мапі десь межує з Україною. Ганна Яновська, авторка книжки, 2017 року побувала у Південній Африці й вивезла звідти цього золотого носорога. Це не зовсім той — тонкий і ювелірний, якого знайшли в скарбах давнього царства над Лімпопо, і не зовсім та його велика копія, що стоїть у центрі Йоганнесбурга. Проте цей золотий носоріг теж справжній, тому що в ньому — свіжі враження з далекої країни, де з-під строкатих візерунків, різких запахів, запаморочливих краєвидів прозирає щось до співу близьке і рідне.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage