Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Вінні Пух та королева Єлизавета ІІ – герої нової дитячої книги
 
Цьогоріч королева Великобританії Єлизавета ІІ відзначила свій 90-ий День народження. Також 90 років тому вперше вийшла друком історія Алана Мілна про Вінні Пуха. З цієї нагоди у Британії написали книгу, у якій королева та всесвітньовідомий іграшковий ведмедик зустрілися:)
 
Книгу «Вінні Пух та День народження королеви» написала Джейн Ріордан і проілюстрував Марк Берджесс. У цій історії Пух залишає ліс та у супроводі своїх друзів Крістофера Робіна, Паця та Іа вирушає у Лондон, щоб доставити спеціальний подарунок королеві - вірш, який Пух написав з нагоди її 90-річчя. Окрім того, не лише королева отримує подарунок - у книзі Паць дарує  повітряну кульку онуку Єлизавети ІІ. 
 
 
 
Книга вийшла у двох форматах – електронному та аудіоверсії. Цікаво, що озвучив історію письменник, сценарист та режисер, лауреат премії Оскар Джим Бродбент. «Я був шанувальником Вінні Пуха, коли був маленьким хлопчиком. Я навіть назвав так само мого першого і улюбленого іграшкового ведмедика.  Мені сподобалося бути частиною цієї справи - святкування 90-го Дня народження королеви і 90-річчя Вінні-Пуха. Це було для мене честю», - розповідав актор.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage