Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Відкриття виставки Мар’яна Пирожка
Сьогодні, у неділю, 14 вересня запальний «ГИЧ Оркестр» виступив на відкритті виставки свого лідера – художника і музиканта Мар'яна Пирожка у Львівській центральній бібліотеці для дітей (вул. Окуневського, 3). На виставці під назвою «Львівська казка» можна побачити роботи, які художник створив для ілюстрування дитячої книги Андрія Куркова «Маленьке мишеня і львівська мишка», виданої Старим Левом.
 
Мар’ян Пирожок розповів, що малює весь час, і вгорі, і в радості. Читачі ставили художнику багато питань, як серйозних, так і не дуже. Так, наприклад, школярів зацікавили колоритні вуса Мар’яна. «Вони мають такий вигляд, бо я їх спеціальним розчином з мила наставляю щодня, можу навіть майстер-клас провести», - жартував художник.
 
   
 
Читачі також запитали, чи ілюстрував Пирожок інші видання, окрім книжки Андрія Куркова «Маленьке левеня і львівська мишка». Мар'ян зізнався, що це його перша такого масштабу робота і він дуже радіє від плідної співпраці з «Видавництвом Старого Лева».
 
«Львів для мене - це цілий всесвіт, а центральна його частина - як велика квартира під відкритим небом, де море любові, знайомих та близьких людей і де все крутиться», - зізнався художник.
 
А далі було багато музики, драйву, танців. Музиканти «ГИЧ Оркестру» були приємно здивовані, що на базі бібліотеки діє власний підлітковий музичний гурт.
 
Фото надані Львівською центральною бібліотекою для дітей.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage