Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Відчуй себе режисером - постав Шекспіра онлайн!
 
Рік вшанування пам`яті Вільяма Шекспіра триває, надалі у світі відбуваються різноманітні заходи, присвячені життю та творчості драматурга. І щоб залучити ще більше людей до знайомства з досягненнями письменника, Британська Рада та лондонський театр «Old Vic» створили відеосервіс, який дозволяє будь-якому інтернет-користувачу відчути себе режисером та поставити одну з найвідоміших шекспірівських п`єс такою, якою він її бачить. 
 
Сервіс під назвою «Mix the Play» базується на комедії «Сон літньої ночі», яка вийшла 1600 року і була безліч разів адаптована для театру і телебачення. У центрі твору – мотиви античної міфології та англійського фольклору і, звичайно, романтична історія. 
 
Відеоплатформа дозволяє користувачеві обрати один із 108 сценаріїв п`єси, за допомогою широкого асортименту інструментів створити декорації для сцени, обрати акторський склад та манеру гри персонажів, костюми та музику. Завдяки величезній кількості відео та спецефектів користувач має нагоду створити оригінальну постановку. 
 
Звичайно, знання англійської мови кожному режисеру знадобляться Посмішка 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage