Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Відбулась перша зустріч Джеремі Стронга з читачами
Оце так зустріч! Більше двох сотень львівських школярів зібралися у Палаці мистецтв в рамках 20. Форуму видавців, щоб познайомитись з дотепним та добре знаним британським письменником Джеремі Стронґом! Автор разом з перекладачем Віктором Морозовим, художником Максимом Паленко та головним редактором «Видавництва Старого Лева» Мар’яною Савкою презентували свіженьку книжку «Нові пригоди Ракети на чотирьох лапах».
 
І чого тільки не було на зустрічі! Джеремі Стронґ розповідав смішні історії з власного дитинства, і так розповідав, що реготав весь переповнений зал! Виявляється, пані Гармидер – абсолютно реальна вчителька, і, як зізнався автор, «набагато краща, ніж деякі птеродактилі, які трапляються школярам» ;-)
 
Також письменник розповів про перший написаний твір, про те, звідки беруться ідеї для творів та ще багато інших цікавинок. Віктор Морозов поділився перекладацьким досвідом: виявляється, перекладати історії Джеремі Стронґа не менш смішно, ніж читати вже готові книжки. А Максим Паленко зізнався, що перш ніж підібрати образ героїв книжок із серії «Читання для реготання», робив десятки ескізів.
 
Тож завтра не проґавте «Стронґоманію» - творчу зустріч з Джеремі Стронґом та Віктором Морозовим в ігровому форматі. Подія відбудеться у Першому українському театрі для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11), початок об 11:00.
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage