Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Велика Магія» Елізабет Ґілберт - про шлях до життя вашої мрії
Мільйони читачів, які працюють у різних сферах, завдяки «Великій Магії» Елізабет Ґілберт дізнались, як креативні рішення допомагають досягати успіхів у роботі та приватному житті. Тепер, завдяки українському перекладу, що побачив світ у «Видавництві Старого Лева», книга допоможе й нашим читачам, котрі шукають відповіді на запитання: що таке покликання, чому не варто перетворювати творчість на професію, як не зациклюватися на невдачах, звідки черпати нові ідеї? І все це — у дотепних історіях, змальованих з власного досвіду Елізабет чи з життя знаменитостей.
 
 «У новій книзі Ґілберт покроково веде читачів до виходу з творчої кризи. Навчає творити із задоволенням та знаходити баланс між нашими духовними та прагматичними сутностями», - «Bustle»
З властивим письменниці глибоким співпереживанням, Ґілберт розповідає читачам про власні дослідження загадкової природи натхнення. Вона просить нас поглянути у вічі власним страхам і відпустити безглузді страждання. Ґілберт показує, як концентрувати енергію на тому, що найбільше до снаги, і підтримувати у собі дитячу цікавість до світу. Авторка розповідає про корисні звички, які  потрібні для енергійного, креативного життя. Поєднуючи духовну рівновагу та здоровий прагматизм, Ґілберт вчить застосувати таланти, що (за переконанням письменниці) заховані у кожному.
 
 
«Цю книгу треба прочитати кожному, хто готується зануритися у вихор творчого життя... Вона надихає бути сміливим, бути вільним і бути креативним», -  «PopSugar».
 
 «Велика Магія» - це свято креативного життя ... Любов Ґілберт до творчості має здатність передаватись іншим, і ця сонячна книга містить багато чудових порад ... Ґілберт не просто закликає митців нести свою правду, але й викорінювати недолугості. І книга демонструє, як це зробити», – «Washington Post»
«Велика Магія» допоможе усім, хто готується сісти за книгу або художнє полотно, хто шукає нових способів для вирішення робочих  завдань, хто не знає, як втілити довгоочікувану мрію, чи просто хоче наповнити своє повсякденне життя креативом. У мистецькій серії «Видавництва Старого Лева» ця книга прекрасно доповнює «Шлях митця» - світовий бестселер американської письменниці художниці та режисерки Джулії Кемерон. Зрештою, сама ж Ґілберт не приховує, що неодноразово проходила 12-тижневий курс вправ з «Шляху митця».
 
 
Отож, у новому  творі Елізабет Ґілберт  розповідає про те, як навчитися жити творчо й отримувати від цього насолоду. І доволі непросто знайти мистецьку книгу, яка отримала би стільки ж позитивних відгуків у ЗМІ, як «Велика магія». Її назвали «книжковим вибухом» «USA Today», «Vanity Fair», «Newsday», «O Magazine», «the Seattle Times» ... Визнали книгою року за рейтингами «Brainpickings» та «Book Riot». Врешті «Велика магія» стала бестселером №1 за версією «New York Times».
 
 «Авторка «Їсти, молитися, кохати» дефініціює таку хитру річ як творчість. Ми всі завмерли від нетерплячості», - «Cosmopolitan»
 
 «Елізабет Ґілберт - моя нова духовна наставниця... Я докорінно змінив свій підхід до творчості, після прочитання цієї книжки»,  - «Huffington Post»
Елізабет Ґілберт - відома американська письменниця, журналістка. Авторка світових бестселерів «Їсти, молитися, кохати» , «Природа всіх речей».  Народилася в 1969 році  в містечку Вотербері (штат Коннектикут, США). Живучи на віддаленій фермі з батьками та сестрою, майбутня письменниця багато часу приділяла читанню, а задля розваги вигадувала різні короткі історії та п`єси.
 
У 1991 році закінчила Університет Нью-Йорка за спеціальністю «Політологія». Працювала офіціантом, кухарем, журналістом. У 1993 році Елізабет дебютувала зі своїм першим оповіданням, опублікованим в журналі «Esquire». Співпрацювала із журналами «SPIN», «GQ», «The New York Times Magazine», «Allure», «Real Simple», «Travel + Leisure» як журналіст. Згодом почала активно працювати у літературній галузі. У 2006 році вийшла її книга «Їсти, молитися, кохати», яка і принесла письменниці світову популярність. Книга була побудована на особистому досвіді Ґілберт, що в один момент вирішила змінити рутинне існування на життя своєї мрії, і твір допоміг багатьом читачам піти стопами авторки.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage