Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Василь Вірастюк познайомив школярів з Іваном Силою
У суботу, 27 квітня володар титулу «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк провів читання для малят у київській книгарні «Є». Школярі із захопленням слухали уривки з книги Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили» та розпитували гостя, як стати такими ж сильними, як він.
 
Для відомого «стронгмена» історія славетного українця Івана Фірцака, якого називали Іваном Силою, добре відома. Василь Вірастюк не тільки спілкувався з односельчанами та сином силача, а ще й зіграв роль у фільмі, знятому по книзі «Видавництва Старого Лева» «Неймовірні пригоди Івана Сили».
 
- Історія Івана Сили оповита легендами, - розповідав силач, - Свого часу він довго жив за кордоном, а коли повернувся додому, то постійно дивував односельчан. В його рідному селі Білки на Закарпатті переповідають історію про те, як Іван виграв у Сполучених Штатах автомобіль, привіз його додому, а грошей на заправку не мав… Тому Фірцак зробив міцні лямки, одягав їх на плечі і тягав цей автомобіль за собою по селу. А одним із коронних трюків Івана Сила було сплітання серця із залізного прута завтовшки два сантиметри. В кінці своєї циркової програми серед глядачів він вибирав дівчину, зв’язував таке залізне серце та дарував їй.
 
Маленьких та великих слухачів цікавили як історії про Івана Силу, так і життя відомого силача та чемпіона, який сидів перед ними. Гості зустрічі розпитували про те, як розпочинає свій ранок Василь Вірастюк, що він їсть на сніданок, а також просили порад, з чого розпочати заняття спортом.
 
- Я вважаю, що перш за все кожній дитині потрібно навчитися плавати, - рекомендував володар титулу «Найсильніша людина світу». – Це витягує дитину, вчить тримати спинку та контролювати своє тіло».
 
За інформацію Представництва видавництва Старого Лева у Києві
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage