Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Валерія Козлова: «Не можна не боятись. Треба робити так, щоб страх не заважав»
Як контролювати та правильно розуміти власні емоції? Як їх скеровувати у потрібному нам напрямку? Чи допомагають емоції в бізнесі? Що таке емоційний інтелект? Відповіді на ці питання шукали учасники Q/A-сесії з Валерією Козловою, організованої «Видавництвом Старого Лева» та Львівською бізнес-школою УКУ в межах 26 Book Forum. Авторка книги «Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті» Валерія Козлова та модераторка Ярина Бойчук активно комунікували з публікою, працюючи у форматі швидких питань-відповідей про роль емоцій, а також моделювали різні життєві ситуації, пояснюючи при цьому користь чи шкоду певних проявів емоційності.

Ярина Бойчук:

«Звідки почалась книга? У Львівську бізнес-школу на навчання приходять здебільшого успішні люди, які вже чогось досягнули у своїй сфері. Ми точно знаємо, що даємо їм всі необхідні інструменти, ми даємо їм знання. Але часто вражаючих результатів немає. Або бувають ситуації, коли ми бачимо потенціал, але щось не працює і очікування не виправдовуються. У такий момент до нас прийшла Валерія Козлова, яка почала пояснювати, як використовувати емоції в переговорах та конфліктах. І так співпало, що вона пише книгу, яка врешті вийшла у "Видавництві Старого Лева"».
 

Валерія Козлова:

«Яка емоція змусила мене написати книгу? Емоція розгубленості і страху, що я недоношую до багатьох людей інформації про користь емоційного інтелекту. Я читала багато книг про емоційний інтелект. Але мій улюблений формат – це алгоритми до застосовування. Тому я взяла і написала саме таку книгу».

«Бізнес лідери і керівники намагаються стримувати емоції. Але ми однаково їх бачимо. У радянські часи нас вчили не виражати емоції. А їх потрібно усвідомлювати і знімати такі обмеження, тому що це рушій нашого успіху».
 

«Коли ми ставимо маленькі цілі – ми можемо прорахувати кожен крок і отримати задоволення від їхнього досягнення. Великі цілі нас лякають, адже ми не можемо прорахувати всі кроки. Це викликає страх, а на страх є три реакції: напад, ступор, втеча. Втеча – коли ми пояснюємо собі, чому нам не варто кудись рухатись».

«Нам потрібно думати у зв’язці. Треба розуміти, що ти відчуваєш у кожний момент часу та яка думка викликала ту чи іншу емоцію. Не можна не боятись. Треба робити так, щоб страх не заважав».
 

«Емоційний інтелект – це усвідомлення своїх емоцій та можливість ними управляти, при цьому розуміючи що відчуває твій співрозмовник, також це змога обрати ту емоцію, яка просуне вас до бажаного результату. Це і є три рівні емоційного інтелекту».


Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage