Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

В рамках міжнародного проєкту «Book=Life», українським партнером якого є «Видавництво Старого Лева», відбулися два воркшопи для вчителів на тему емоцій, їх прийняття та емоційного вигорання. Такі навчальні заходи днями провела психологиня, дитяча та підліткова психотерапевтка Іванна Шпак для педагогічного колективу початкової школи № 53 у Львові.

Разом з педагогами ми поговорили ризики емоційного вигорання, про важливість визнання і прийняття позитивних та негативних емоцій. Як зазначила Іванна Шпак: «Професія вчителя  одна з тих, які найчастіше перебувають у зоні ризику емоційного вигорання. Тому для педагогів  дуже важливо вміти розуміти власні емоції, приймати їх та працювати з ними».

Нагадаємо, цього року Видавництво Старого Лева долучилося до міжнародного проєкту «Book=Life», в межах якого співпрацює з Dom Słów / Brama Grodzka (Польща) та Місто Мюнстер (Німеччина). Разом усі ми об'єднали зусилля для популяризації читання серед дітей та юнацтва. В рамках проєкту вже відбулося ряд майстер-класів та воркшопів для різних вікових груп (від малечі до дорослих) у містах в різних країнах, літературні фестивалі та виставки про читання. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage