Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

В Одесі презентували нову книгу Зої Казанжи «Если бы я была»
1 липня у креативному просторі HUB в Одесі відбулася подія, на яку чекало багато поціновувачів гострого і влучного слова Зої Казанжи. Можна вважати, що презентація її книги «Якби я була» / «Если бы я была», котра вийшла у «Видавництві Старого Лева» відразу українською та російською мовами, стала для багатьох відвідувачів презентації своєрідною розвіртуалізацією. Адже саме завдяки Інтернету, зокрема Фейсбуку, ці тексти сягнули надзвичайної популярності ще до того, як вийшли друком.
 
Зоя і тут залишилася вірна спільноті соцмереж, запросивши на презентацію саме тих своїх «френдів», котрі справді цікавилися книгою. Звичайно, їх значно більше, ніж зміг умістити цей доволі місткий креативний простір. Адже проза Зої Казанжи заслуговує великої і дуже різної аудиторії – і за віком, і за соціальним статусом, і за мовною ознакою. Однозначним є те, що читачі книги «Якби я була» - люди, з якими не можна лукавити. Бо сама проза авторки не містить жодної фальші. Там усе просто і чітко – як у хірургії.
 
Презентацію розпочала головний редактор ВСЛ Мар’яна Савка, розповівши про те, як же все починалося. Потім актори-аматори читали новели – і це був абсолютний сюрприз для усіх, включно з авторкою. А наприкінці читала сама Зоя Казанжи і зірвала шквал аплодисментів.
 
Атмосфера була дуже затишна і домашня. Усі почувалися великою родиною. А від кількості автографів у Зої мала б заболіти рука. Приємно, що славне місто Одеса щоразу більше відкривається – новими людьми, новими книжковими обріями.
 
    
 
   
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage