Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

В Києві презентували «Як не заблукати в Павутині»
«Видавництво Старого Лева» презентувало в Києві першу в Україні книгу про Інтернет, розраховану на дитячу аудиторію - «Як не заблукати в Павутині».
 
Презентація в Національному музеї Тараса Шевченка проходила у формі спілкування автора книги Тетяни Щербаченко з розумниками та розумницями з 5-х класів, які з задоволенням розповідали про свій досвід користування мережею Інтернет. Виявилося, вони всі є активними користувачами Інтернету, і при цьому розуміються на небезпеках, що очікують на них в мережі.
 
- Ця зустріч і формат "бурхливого спілкування" лише підтвердили мою переконаність: діти великого міста дуже добре знають про небезпеки Мережі, - говорить авторка книги Тетяна Щербаченко. - А з іншого боку - вони мають обмежене уявлення про її можливості та корисності. Образно кажучи, пересічна дитина зазирає до "велетенської" країни Інтернет у кілька окремих вікон, часто із перекривленими скельцями, не уявляючи, що за горизонтом і куди ведуть звабливі шляхи. А зовсім скоро їм доведеться ставати повноправними та відповідальними "громадянами" цього простору незалежно - хочуть вони того чи ні.
 
Діти із задоволенням розповідали про свій досвід поводження з Інтернетом, а найактивніші отримали подарунки від автора, «Видавництва Старого Лева» та Національного музею Тараса Шевченка.
 
- Сучасні дітлахи дуже активні, допитливі й поінформовані значно більше, ніж дорослі, - коментує авторка, - проте весь цей потенціал часто хаотичний чи спрямований у не надто продуктивний бік... Гадаю, добра книга, яка вчасно потрапляє допитливій людинці до рук, може стати вірним помічником батькам.
 
«Як не заблукати в Павутині» Тетяни Щербаченко – у книгарні сайту (погортати)
 
На фото: Тетяна Щербаченко та ілюстратор Дмитро Кузьменко
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage