Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

V Книжковий Арсенал. Презентація поетичної збірки «MORE віршів і пісень»
На поетичній сцені  Книжкового Арсеналу поет Григорій Семенчук презентував свою нову збірку «MORE віршів і пісень», яка вийшла у поетичній серії «Видавництва Старого Лева». Модерувала захід керівник відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю ВСЛ Оксана Зьобро.
 
«MORE» – друга поетична збірка Григорія Семенчука, літератора, музиканта, програмного директора ГО «Форум видавців». До неї увійшли як суто поетичні тексти, так і ті, що написані для гурту «DrumТиатр», співзасновником та учасником якого є Григорій.  
 
«Моя нова збірка - це книга-сюрприз, де кожен знайде щось для себе, - каже Григорій Семенчук. - Звісно, крутішим ніж Іздрик мені точно не стати - він написав 400 віршів за два роки». За словами атора, частина книги інспірована «DrumТиатром», бо багато текстів створено у численних турне країною.
 
«Вірші - річ, яка має існувати поза тобою, автором, - поділився Григорій. - У них своє енергетичне поле. Тож нехай вони живуть поза моїм читанням-писанням - я завжди радий, коли хтось інший читає мою поезію».   
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage