Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Українська обкладинка книги «Джордж і таємний ключ до Всесвіту» - у «довгому списку» «The Global Illustration Award»
Обкладинка українського видання книги Стівена та Люсі Гокінґів «Джордж і таємний ключ до всесвіту», над оформленням якої працювали Романа Романишин та Андрій Лесів (Творча майстерня «Аґрафка»), потрапила у «довгий список» міжнародної премії «The Global Illustration Award». 
 
«The Global Illustration Award» – щорічний конкурс ілюстрації, заснований International Information Content Industry Association та Франкфуртським книжковим ярмарком. Мета конкурсу – не тільки надати ілюстраторам зі всього світу платформу для демонстрації їхньої творчості, а навіть й більш претензійна – вступити в нову еру глобальної ілюстрації. 
 
«Ілюстрація є засобом поширення культури, – йдеться на сайті проекту. – В епоху читання книжок з картинками та розквіту мистецтва ілюстрація уособлює собою прогрес людської цивілізації і культурного розвитку. «The Global Illustration Award» покликана надихати створювати чудові ілюстрації, побудувати міст співпраці для індустрії контенту, а також встановити нові тенденції в галузі».
 
«Видавництво Старого Лева» вітає Роману Романишин та Андрія Лесіва з новими досягненнями у галузі світової ілюстрації! 
 
Повний «довгий список» можна переглянути за посланням.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage