Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Українська дизайнерка презентувала книжку для модних дітлахів
Оксана Караванська написала "посібник" для дітей, які хочуть навчитися стильно вдягатися, повідомляє Еспресо.TV.
 
Дебютна книга відомої дизайнерки Оксани Караванської "Стильна книжка для панянки" вийшла у "Видавництві Старого Лева". Знавець моди, відома у світі українська дизайнерка впевнена, що відчуття стилю закладається у людині в дитинстві.
 
Відтак "Стильна книжка для панянки" проведе юним красуням екскурсію в історію моди, розповість, як доречно одягатися до школи, у театр чи на дискотеку, з чим носити вишиванку, якими повинні бути джинси і як правильно комбінувати аксесуари.
 
Оксана Караванська - не лише відомий дизайнер і стиліст, а й дбайлива та уважна мама дев’ятирічної модниці Марічки, а тому добре знає, наскільки важливо вчасно познайомити юних панянок зі світом моди та стилю. 
"Коли я була маленькою, мені не було кому розказати про те, що через одяг можна проявити себе, - каже Оксана Караванська. - Тому я сама почала малювати дівчат та вигадувати для них різний одяг: у такий спосіб перевіряла, пасує їм чи ні. Й так полюбила цю творчість, що стала дизайнером! За час своєї кар’єри я безліч разів бачила, які дива робить правильно підібраний одяг. А вчитися цьому треба змалку. Відтак моя книжка стане для панянок порадником - розкриє секрети моди та стилю, навчить не загубитися в тенденціях і дизайнерських пропозиціях, а декому, можливо, навіть допоможе сформувати власний, неповторний імідж!".
 
"Стильна книжка для панянки" легко, невимушено і стильно розповідає дівчаткам про закони і підводні течії світу моди й застерігає від того, як не стати жертвою модної індустрії. Авторка наголошує, що сьогодні у моді - бути стильною. І все це – на конкретних прикладах і з конкретними порадами: як одягом підкреслити своє "я", як додати шарму до повсякденного і святкового образів, як одягтися на перше побачення… У книжці Оксани Караванської можна знайти не тільки пояснення, звідки взялася мода на маленьку чорну сукню, а й застереження про шкоду шопоголізму. 
"У цій книжці купа всіляких важливих порад для дівчинки, яка замислюється над власним стилем, - зауважує головний редактор "Видавництва Старого Лева" Мар'яна Савка. - А ще тут є кумедні історії з дитинства самої Оксани - коли вона була панянкою, з непростим характером і несамовитим бажанням стати дизайнером одягу. Книжка дуже стильна! А намалювала її Настя Стефурак - одна з найталановитіших і найкреативніших молодих українських ілюстраторів".
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage