Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ukraïner – тепер не лише книжка, а й фільм про Україну
Уже кілька років команда волонтерського медіапроєкту Ukraїner у дослідницьких експедиціях відкриває справжню Україну. Понад 300 волонтерів досліджують нашу країну і розповідають про різні її куточки – ​від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії — та свої знахідки десятками мов. Навесні результати цих експедицій вийшли у «Видавництві Старого Лева» на сторінках книжки «Ukraїner. Країна зсередини» українською, а згодом і англійською мовами. А днями творці проекту представили повнометражний фільм про Україну — «Ukraïner. The Movie». 
 
 
Перше коло експедицій Ukraїner тривало з червня 2016-го до жовтня 2018 року та охопило всі історичні регіони, крім тимчасово окупованих територій. Результатом цих розвідок стали понад 200 виданих історій на сторінках ukrainer.net, книжки «Ukraїner. Країна зсередини» та «Ukraïner. Ukrainian Insider».
 
А ще фільм «Ukraïner. The Movie», що розповідає історію про героїв із різних куточків України, їхнє життя та побут, ремесла й мистецтво, цікаві ініціативи та культуру. Персонажі цієї стрічки не пов’язані між собою, їхні світи різні, утім, ця різність об’єднує країну. Фактично стрічка «Ukraïner. The Movie» покаже один день із життя України. Фільм знято за підтримки Українського Культурного Фонду.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage