Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Убити пересмішника» Гарпер Лі опублікують у вигляді коміксу
Відомий роман американської письменниці Гарпер Лі «Убити пересмішника», за який авторка здобула Пулітцерівську премію, вперше було опубліковано у 1960 році. Відтоді у світі продано понад 40 мільйонів примірників книги. А у листопаді 2018 на шанувальників творчості Лі чекає сюрприз: світ побачить графічний роман, створений на основі твору.  
 
The Guardian; фото - Irene Monroe
 
Ілюструватиме комікс лондонський художник Фред Фордем, який працював раніше над графічним романом Філіпа Пуллмана «Пригоди Джон Блейк: Таємниця корабля-примари». «Адаптація історії, яка для багатьох так багато важить, і пошук відповідного стилю мистецтва, який дасть їй довгострокове життя в у візуальному середовищі, - це велика честь і відповідальність, та, на щастя, також велике задоволення», - каже художник.
 
Ілюстрація Фреда Фордема до коміксу 
 
Наразі книга перебуває на стадії розкадровки. «Робота Фреда, яку я бачив, приголомшує, і його адаптаційна розкадровка абсолютно відповідає оригінальному роману», - зазначає Джейсон Артур з видавництва «William Heinemann», у якому комікс і побачить світ.
 
У грудні 2016-го також було оголошено про створення туристичного осередку в рідному місті письменниці Монровіллі, основний акцент якого буде зосереджено на книзі «Убити пересмішника». Зокрема у цьому році планується відкриття спеціалізованого музею у будівлі суду міста, де батька Лі, котрий став прототипом адвоката Аттікуса Фінча, мав офіс. Також передбачається будівництво копій трьох будинків, описаних у романі. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage