Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Тернополі презентували книгу-діалог з Кахою Бендукідзе

ІНТБ  

Радник міського голови  з питань проведення реформ та залучення інвестицій Іло Глонті провів у Тернополі «Тиждень реформ». Він був присвячений пам’яті грузинського реформатора Кахи Бендукідзе.

Журналіст Володимир Федорін, в рамках «Тижня реформ», презентував у Тернополі свою книжку «Ґудбай, Імперіє. Розмови з Кахою Бендукідзе».  Восени 2013-го в Грузії відбувся дводенний семінар для реформаторів. На ньому журналіст отримав від Кахи Бендукідзе пропозицію, яка стала для нього несподіванкою.

Володимир Федорін, журналіст, медіаменеджер:

«В последний вечер, в своем кабинете в аграрном университете Каха предложил написать книгу. Какую книгу? – спросил я. Точного образа у Кахи не было. Про реформы, про жизнь и важно, чтобы эта книга была глубже, чем книга Ларисы Бураковой, которую издал в Украине Вахтанг Кипиани “Чому Грузії вдалося”. Я, кстати, люблю эту книгу. Я считаю одной из самых удачных попыток описать, что же сделано в Грузии».

Далі був Майдан, Крим, війна… Протягом усього цього часу Володимир Федорін провів ряд розмов із Кахою Бендукідзе. Восени 2014-го автора грузинського економічного дива не стало. Та є  відчуття того, каже журналіст, що 90 відсотків запланованого вдалося здійснити.

Володимир Федорін, журналіст, медіаменеджер:

«Получилась украинская книжка “Ґудбай, Імперіє” 23 главы, 23 диалога. Диалоги как остроактуального, так и какого-то более философского плана».

Володимир Федорін каже, залишився ряд ідей, які без Кахи здійснити неможливо. Це серії розмов зі значними реформаторами. Такими, як естонський екс-прем’єр-міністр Март Лаар чи економіст Семен Дьянков. 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage