Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У США стартував серіал про молодого Шекспіра
Липень знаменувався новою телевізійно-літературною прем`єрою – стартував серіал «Вілл» про життя британського драматурга і поета Вільяма Шекспіра. На відміну від низки інших біографічних стрічок, у цьому телепроекті, створеному телемережею TNT, автор постає перед глядачами 20-річним юнаком.
 
 
За сюжетом, Вільям із Стретфорда-на-Ейвоні, – молодий драматург, який шиє рукавички, аби забезпечити грошима свою дружину та трьох дітей. Знудившись, він покидає все, вирушає до Лондона і продає одну зі своїх п'єс власнику театру. Тут і починається його історія.
 
 
У першому сезоні серіалу, що показує початкові роки драматурга у Лондоні, – 10 епізодів. Головну роль виконав випускник Лондонської академії музики та драматичного мистецтва, молодий актор Лорі Девідсон.
 
 
Автор серіалу – сценарист Крейг Пірс, відомий роботою над фільмами «Подвійне життя Чарлі Сан-Клауда», «Мулен Руж!», «Великий Гетсбі» та «Ромео+Джульєтта». Режисером телепроекту став Шекхар Капур, у чиєму творчому доробку фільми «Єлизавета», «Нью-Йорку, я люблю тебе», «Чотири пера» та ін.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage