Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У США книги школярам доставляють дронами
Американська бібліотека у штаті Вірджинія розпочала доставляти книги учням шкіл за допомогою дронів. Так бібліотека хоче надати дітям під час карантину доступ до творів шкільної програми та змогу просто цікаво проводити час за читанням вдома.
 
Ідея такої доставки належить бібліотекарці Келлі Пасек. «З карантинними обмеженнями, соціальним дистанціюванням та переходом до дистанційного навчання пошук способів передати дітям книги для читання став особливо важливим завданням», – розповіла Каллі. Тому вона звернулася по допомогу у реалізації своєї ідеї до виробника дронів «Wing» від Google, які раніше вже практикували доставку медикаментів і їжі. Так вперше у світі розпочалася доставка літератури з бібліотек дронами.
 
 
Наразі замовити доставку можуть шість сотень школярів міста Крістіансбурґ округу Монтґомері, а асортимент книг сягає 150 тисяч назв. Зараз бібліотеки міста зачинені, тож це чи не єдиний спосіб отримати книгу з бібліотеки.
 
«Ми раді допомогти державним школам округу Монтґомері використовувати безпілотну технологію, щоб продовжувати задовольняти потреби учнів протягом цього позашкільного періоду», – заявила прес-секретарка «Wing» Алекса Деннетт для CNN.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage