Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У новій книжці про Вінні Пуха з’явиться пінгвін
 
До 90-річчя з дня публікації першої історії Алана Алексанадра Мілна про Вінні Пуха та його друзів світ побачить нова оповідка про пригоди ведмедика, але цього разу у коло його друзів потрапить новий персонаж – пінгвін.
 
На написання цього твору письменника Брайана Сіблі надихнула світлина Алана Мілна та його сина Крістофера. На фото Крістофер грається не лише улюбленим ведмедиком, який став прототипом Вінні Пуха, а й іграшковим пінгвіном. Вважається, що пінгвін був куплений у «Harrods», де й інші іграшки Крістофера – віслюк, кенгуру та тигр. 
 
 
«Думка про те, як Пух зустрів пінгвіна, здавалася не більш дивовижною, ніж зустрічі ведмежа з кенгуру і тигром. Тож я почав думати про те, що могло б статися, якщо б одного снігового дня пінгвін знайшов шлях до лісу Вінні Пуха», - сказав Сіблі. Письменник зізнався, що любить Вінні Пуха з дитинства, і що писати свою власну історію було «дико цікаво», але «також непросто».
 
Історію «Зима, коли до Лісу прилетів пінгвін», яку проілюстрував Марк Берджесс, об’єднають з творами ще  трьох авторів - Пола Брайта, Кейт Сондерс і Жанни Вілліс. Збірка з чотирьох сезонних історій про Вінні Пуха побачить світ 6 жовтня. 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage