Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Львові збудують сучасну бібліотеку
У Львові на вул. Стрийській з’явиться інформаційно-ресурсний центр Українського Католицького Університету із сучасною бібліотекою. Проект будівлі, який почнуть втілювати уже восени, розробили німецька компанія «Behnisch Architecten» та львівська компанія «Chaplinskyy & Associates».
 
«Фасад нагадує український орнамент тканих хідників. «Behnisch Architecten» запропонував декілька варіантів, і ми зійшлися на цьому», - розповів проректор УКУ з проекції та розвитку Мирослав Сеник.
 
У сучасній бібліотеці людський фактор буде мінімізований, а весь процес отримання книг будуватиметься на автоматиці. Планується встановити термінали, щоб літературу можна було повертати навіть тоді, коли бібліотека не працює. Крім бібліотеки у новому приміщенні планують розмістити аудиторії та конференц-зал.
 
Передбачається, що бібліотека буде працювати майже цілодобово - з 9 ранку до 6 ранку наступного дня, і користуватися її фондами зможуть усі бажаючі.
 
За словами Мирослава Сеника, орієнтовна вартість будівництва - 7,5 млн доларів. Певні домовленості про фінансування з українськими та зарубіжними спонсорами уже є.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage