Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Львові видадуть розмальовку-антистрес для дорослих
В теперішніх умовах дуже важко уникнути стресу. Аби допомогти дорослим зняти напругу, львівське «Видавництво Старого Лева» використає дитячий спосіб і на початку вересня випустить у світ унікальну книжку-розмальовку для дорослих «Чарівний Сад». На 96 сторінках практично немає слів, натомість є чорно-білі казкові квіти, рослини, лабіринти та орнаменти, які можна розмалювати на свій смак. Ілюструвала книгу відома шотландська художниця та дизайнер Джоан Басфорд.
 
У різних країнах книга має різний вигляд – британці пропонують мінімалістичний варіант графіки із золотими вкрапленнями, тож такою її видадуть і в Україні, розповіла tvoemisto.tv керівник відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю «Видавництва Старого Лева» Оксана Зьобро.
 
 
Ідея видати розмальовку з`явилася спонтанно. На саті видавництва публікуть книжкові новинки з усього світу, тож коли з`явилася інформація саме про цю книгу, вона неабияк зацікавила усіх працівників. За словами Оксани Зьобро, до видавництва звернулося багато читачів з проханням видати саме цю розмальовку, яка "є так необхідна в теперішніх умовах". Наразі україномовний варіант книги ще в друкарні, але замовлень на неї вже багато.
 
Сама художниця називає свою творчість «чорно-білою країною чудес». Себе Джоан Басфорд описує словами «чорнильна євангелістка», і так це пояснює: «Я малюю усі свої малюнки лише олівцями та ручками. Я радію нечітким відбиткам пальців, хитким лініям, намальованими від руки, і випадковим чорнильним плямам. Ці маленькі недоліки, ось в чому характер малюнків, їхня душа, їхнє істинне відчуття природності». Серед її клієнтів такі всесвітньо відомі компанії як Johnson and Johnson, BBC, Hallmark та інші.
 
 
 
Книга з ілюстраціями Джоан Басфорд допоможе позбавитися нав`язливих думок, поринути у світ чудернацьких дрібниць, відволіктись на пригадати дитинство.
 
Tvoemisto.tv пропонує ще, як мінімум три аргументи, чому варто звернути увагу на книжку-антистрес «Чарівний Сад».
 
1. Це перша в Україні розмальовка для дорослих. Проект унікальний тим, що нічого подібного в Україні не видавали. При цьому, розмальовуючи книгу, ви не відчуваєте себе дитиною, а залишаєтеся дорослими. Це не спрощений дитячий варіант, але розмальовування книги може бути чудовим видом сімейного відпочинку.
 
2. Книга рятує від стресу. Практика дорослого розмальовування – це справжня терапія, яка допоможе заспокоїтися і відволіктися від щоденних турбот. У книзі немає оповіді, але розмальовувати її паралельно з іншою справою не можна. В цьому і полягає антистрес – справі треба присвятитися повністю і це спрацює як психотерапевтичний ефект. Книга –своєрідний вид медитації, доступний для всіх.
 
3. «Чарівний сад» можна не тільки розмальовувати, а й малювати. У книзі є ще й загадки, до яких треба шукати різних комашок та звірят, які заховані в графіці. Специфіка книги полягає і в тому, що це не просто банальна розмальовка – занурившись у кожен малюнок можна знайти ще більше деталей. Книжка буде видана у м’якій обгортці, тож її можна легко носити з собою.
 
 
Ціна «Чарівного саду» становитиме 60-70 грн. Перші книги будуть доступні вже на Форумі видавців у вересні.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage