Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Львові відбудеться школа літературної журналістики
Ганна Улюра та Анастасія Левкова куруватимуть Школу літературної журналістики, яка відбудеться 18-19 вересня у рамках вересневого Конгресу у Львові. Організатори - Львівський медіафорум спільно з 83-м Міжнародним конгресом PEN. Набір у школу відкрито! 
 
Учасники школи дізнаються різницю між критичним та афектованим, близьким, аналітичним та іншими типами професійних читань, які необхідні літературному критику та культурному журналісту; розкриватимуть для себе тонкощі інтерв’ю з письменниками; навчаться робити так, щоб розмова була цікавою і для журналіста, і для письменника чи перекладача, і для читачів. 
 
У перший день на учасників чекатимуть лекції, у другий – практичні заняття під контролем та за допомоги менторів. Організатори обіцяють, що студенти школи матимуть нагоду поспілкуватися з письменниками, які приїдуть на Конгрес PEN, аби зібрати матеріал для своїх текстів. Також організатори сприятимуть публікації готових текстів у ЗМІ. 
 
Щоб податися, надсилайте CV та мотиваційний лист (1 сторінка А4) на info@lvivmediaforum.com. У резюме обов’язково зазначте, чи є іноземна мова, якою вільно володієте. Організатори приймають заявки до 14 серпня (23:59). Імена відібраних учасників будуть оголошені 20 серпня.
 
Детальніше – Media Lab 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage