Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Результатом співпраці книгарень-кав’ярень Старого Лева та обсмажчика Baccara Coffee у березні стало аж три події для кавоманів у Львові та спільна лінійка пачок кави «Bacara Coffee & Видавництво Старого Лева».

Так, 9 березня, у книгарні-кав’ярні Старого Лева на Стрийській успішно відбувся капінг топових лотів від ростерії Bacara Coffee, а в книгарні-кав’ярні Старого Лева на Галицькій – лекція-презентація «Мандрівка кавовою історією: від розчинної до п‘ятої хвилі» від віце-чемпіона національного чемпіонату «Кава та алкоголь 2023» Сергія Глібки та вечір коктейлів за донат від віце-чемпіона національного чемпіонату «Бариста класика 2023-2024» Артура Костенюка.

    

  

«Події,  які ми провели з Bacara, зібрали  у наших стінах чимало однодумців та поціновувачів кави. Старий Лев разом з провідним обсмажчиком продовжує збирати зацікавлених та розвивати смаки наших гостей, які направду цінують якісний продукт. Сьорбання, гудіння, заварювання і багато думок та роздумів про зерна, їх дескриптори, ноти і аромати – так пройшов капінг і наша команда досі заряджена цією атмосферою!», — ділиться враженнями керівниця книгарні-кав’ярні Старого Лева на Стрийській Юлія Щепан.

  

  

«Класний вихідний з крутими людьми – тільки так можемо описати наш суботній візит до Львова! Сьорбали та дискутували про топові лоти кави на капінгу. Поєднали важливе з приємним та пізнавальним, адже смакували спешл коктейль від Артура за донат та мандрували кавовою історією на лекції від Сергія. Тепер трішки цифр: зробили близько 25 коктейлів та задонатили 8868 грн на збір «Крила перемоги». Дякуємо кожному, хто долучився та створив особливу атмосферу!», — фіналізують у ростерії Bacara Coffee.

  

Видавництво Старого Лева та Baccara Coffee готують ще багато спільних активностей, щоб разом з вами досліджувати кавовий світ, тож слідкуйте за нашими новинами та анонсами ;)

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage