Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Відтепер у книгарнях-кав'ярнях Старого Лева можна придбати платівку українського гурту з унікальним стилем gutzulroots — Perkalaba — з альбомом «Навіки!», до якого увійшли найкращі твори гурту. До створення цієї платівки долучився Холдинг емоцій «!FEST».

Ці платівки можна знайти у книгарнях у Києві (на Михайлівській, 18А) та у Львові (на Галицькій, 17, Краківській, 3, Стрийській, 200А), у трамвайчику «Книги. Кава. Вініл» на Підвальній, 13, а також у закладах мережі «!FEST» («Криївка», «Дуже Висока Кухня», «Дзиґа»).

   

Perkalaba — це гідна українська відповідь сплеску популярності на Manu Chao, Gogol Bordello. Гурт почав свою діяльність у 1998 році, в цьому ж році мав свій перший виступ на фестивалі «Червона Рута». З того часу гурт став відомим і бажаним не лише в Україні, а й в Німеччині, Польщі, Австрії, Швейцарії та Нідерландах. Назва групи походить від назви віддаленого гуцульського хутора в Українських Карпатах, що на межі Чернівецької та Івано-Франківської областей і кордону з Румунією (там само протікає й річка Перкалаб).

Гурт вигадав свій власний стиль — gutzulroots. Кожен з альбомів Перкалаби — інакший, треки гурту тяжіють до реґґі, ska punk, balcan beat, трансформуючись з часом в бік народної гуцульської музики і чаклунства. Але кожен окремий хіт обов’язково містить у собі три складові, властиві в такому поєднанні лише Перкалабі: музичну якість та ексклюзивність, силу підриву до дії та танцю, непорівнювану ні з чим, і наповненість поєднання звуків і тексту в окремий трансовий, надреальний меседж, обов’язковий стимул емоцій справжнього, неймовірного життя.

25 років творчості, 32 музиканти, — у вінілове видання «Навіки!» увійшли найкращі твори Перкалаби.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage