Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Британії видадуть розмальовку для дорослих 400-річної давності
 
Попри те, що розмальовки для дорослих набули популярності у світі протягом останніх років, подібні видання публікувалися ще століття тому. Так, у червні цього року вийде друком розмальовка для дорослих, намальована ще у XVII столітті. Готує книгу британське видавництво «Unicorn Press».
 
«Albion’s Glorious Ile» - розмальовка, що являє собою добірку карт Англії та Уельсу, прикрашених зображеннями німф, русалок і фей. Книга була створена як ілюстративне доповнення до поеми Майкла Дрейтона, у якій поет описав Англію, Уельс, Шотландію та розповів про їхні топографічні особливості, традиції й легенди. Вірш був опублікований у двох частинах у 1612 та 1622 рр. А вже незабаром гравер Вільям Хоул створив серію карт за мотивами поеми. 
 
 
Дослідники стверджують, що до ХІХ століття розмальовки були досить популярними. «Ілюстрації могли бути розфарбовані професіоналом, але було досить модно самостійно розмальовувати зображення. Це була така собі розвага для аристократії», - говорить історик мистецтва Енн Луїза Ейвері.
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage