Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Британії продано понад мільйон примірників книги «До нас на чай заходив тигр!» Джудіт Керр
В останні дні літа авторка понад 25 книг для дітей Джудіт Керр отримала нагороду «Specsavers Platinum Bestseller Award». Британську письменницю відзначили за її найвідомішу книгу «До нас на чай заходив тигр!», яку у Великобританії продано тиражем  понад мільйон примірників. Нагородження відбулося у лондонському офісі видавництва «Harper Collins». 
 
Фото Джудіт Керр - Andrew Crowley
 
«До нас на чай заходив тигр!» – перша книга Джудіт Керр, яка вийшла з ілюстраціями авторки, – була написана для доньки письменниці Тейсі й опублікована у 1968 році. Книга стала лонгселером і полюбилася багатьом поколінням британських читачів. Українською історія вийшла 2017-року у «Видавництві Старого Лева» в перекладі Катерини Міхаліциної. 
 
Нагорода «Specsavers Platinum Bestseller Award» фінансується компанією «Nielsen Book» та вручається авторам найуспішніших видань у контексті проданих примірників. Андре Бредт, директор «Nielsen Book», зазначив: «Ми дуже раді, що можемо спостерігати дивовижні продажі цього твору класичної дитячої літератури, яким покоління дітей і їхніх батьків насолоджувались останні півстоліття. Ми з нетерпінням очікуємо збільшення продажів у наступні роки».
 
 
«Ми дуже раді, що Джудіт Керр отримала нагороду за книгу «До нас на чай заходив тигр!», – сказала представниця «Harper Collins» Енн-Джанін Муртаг. – Ця знакова ілюстрована книга стала частиною магії дитинства для кількох поколінь читачів. Ми з нетерпінням чекаємо продажу наступного мільйона екземплярів!».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage