Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Тиждень у Парижі з «Картами»: підсумки
14 вересня «Видавництво Старого Лева» спільно із туристичною компанією «Феєрія мандрів» розіграли путівку у Париж серед тих, хто придбав у рамках ХХІ Форуму видавців «Карти» Александри та Даніеля Мізелінських.
 
Вели захід головний редактор "ВСЛ" Мар'яна Савка та директор «Феєрії мандрів» Ігор Захаренко. Подивитися на розіграш прийшло чимало людей, стенд Старого Лева обступили з усіх сторін в очікуванні результатів конкурсу. Але перед оголошенням основного призу організатори приготували для учасників кілька сюрпризів.
 
   
 
Перші троє учасників, чиї анкети витягли із скриньки, отримали можливість безкоштовно обрати будь-яке видання від «ВСЛ». Переможцями цього етапу стали Попович Софія Русланівна, Мельниченко Сергій Олександрович та Корнієнко Наталія Анатоліївна. Серед присутніх була лише Софія Попович, яка відразу обрала у подарунок розмальовку «Чарівний сад».
 
Ще кількох учасників чекала знижка у розмірі 100 євро на будь-яку путівку від туристичної компанії «Феєрія мандрів». Знижку отримали Познякова Олена Ігорівна, Засадна Леся Богданівна, Федоришин Софія Ігорівна та Грещук Петро Миколайович.
 
   
 
І ось підійшли до головного питання: хто ж поїде у Париж? Переможцем став Малюга Володимир Михайлович. На жаль, він не з’явився на розіграш.
 
Але учасників чекав ще один великий сюрприз: за ініціативою директора «Феєрії мандрів» Ігоря Захаренка була розіграна ще одна путівка у Париж серед присутніх. Ця путівка дісталася Благодір Христині Миронівні.
 
Тож дякуємо усім за участь та вітаємо переможців!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage