Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Творча майстерня «Аґрафка» презентує книжку-картинку про звуки у Вінниці
Як пізнати світ через звук та тишу? Відповідь на це запитання – у новій книжці-картинці «Голосно, тихо, пошепки» від Творчої майстерні «Аґрафка», яка вийшла у «Видавництві Старого Лева». Художники Романа Романишин та Андрій Лесів презентують унікальну книгу для дітей у Вінниці, в суботу, 1 липня. Зустріч відбудеться у Книгарні «Є» (вул. Соборна, 89), початок о 16.00. Модеруватиме розмову Олександр Вешелені.
 
«Голосно, тихо, пошепки» - пізнавальна книжка про звук і тишу, про голос і мовчання, про те, що ми чуємо і чого не чуємо. Про те, як важливо слухати і чути один одного. Ця книга «звучить» багатьма голосами – яскравими кольорами, цікавими фактами, промовистими візуальними образами. Зануртеся в світ різних звуків, символічно відтворених на папері, дізнайтеся, який звук найстаріший у Всесвіті, хто має найкращий слух і який музичний твір є найтихішим. Як спілкуються люди, які не чують і якою важливою в нашому житті є тиша.
 
«Оскільки книжка має назву «Голосно, тихо, пошепки», вона поділяється умовні три частини: голосну, тиху і «шепітливу», - каже Андрій Лесів. - Між ними немає виділених меж, але вони прослідковуються в ілюстраціях і тематиці. Принцип побудови книжки такий, що на кожному розвороті внизу є одне-два речення основної історії, а меншим шрифтом подано один-два цікавих факти: звідки взялося відлуння, що таке дактиль, чим займаються сурдоперекладач, звукооператор та композитор».
 
Романа та Андрій цьогоріч отримали перемогу в номінації «Дитяча книга» в конкурсі «Найкращий книжковий дизайн» на VII Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал» саме за книгу «Голосно, тихо, пошепки».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage