Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

До 8 січня 2024 року Український PEN приймає заявки від молодих авторів і авторок на фестиваль «Прописи», який відбудеться 6-10 березня у Івано-Франківську на Промприлад.Реновація.

 

Для 15-ти обраних учасників Український ПЕН організує майстер-класи та лекції від українських письменників – Тараса Прохаська, Юлії Мусаковської, Олександра Михеда, Мирослава Лаюка та багатьох інших. Окрім того, учасники зустрінуться онлайн із викладачами творчого письма зі США, серед яких – Аскольд Мельничук, Крістофер Меррілл та Рейчел Де Воскін.

На фестивалі «Прописи» автори-дебютанти зможуть протягом 5 днів індивідуально працювати з досвідченими менторами та представити свої тексти у рамках публічної програми фестивалю. Підсумком фестивалю стане друкований альманах, до якого ввійдуть твори 15 учасників та учасниць проєкту, а також їхні тексти з враженнями про фестиваль-воркшоп.

Крім того, в рамках «Прописів»-2024 запланована онлайн-майстерня поетичного перекладу під назвою «Фрази: нові поети у перекладі» (Phrases: New Poets in Translation), яка відбудеться у співпраці з шотландським центром творчого письма Moniack Mhor та шотландським міжнародним поетичним фестивалем StAnzа.

Куратором проєкту стане поет, перекладач, віцепрезидент Українського ПЕН Остап Сливинський.

 

Подати заявку на участь можна до 8 січня 2024 року за посиланням. Результати відбору Український ПЕН оголосить 17 січня 2024 року.

 

Умови участі переглядайте за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage