Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Палаці культури і науки у м. Варшаві триває Міжнародний книжковий ярмарок!

Цьогоріч гасло участі України у цій події — «Крихкість існування» («Fragility of existence») — нагадує про те, що українці, наша земля, культура й ідентичність опинилися під загрозою існування під час повномасштабного вторгнення. 

Україна представлена національним стендом і літературною програмою, які координує державна установа «Український інститут книги» разом із Міністерством культури та інформаційної політики. На українському стенді (№134, Мармурова зала) представлені і книги «Видавництва Старого Лева»!

Також щороку визначають почесного гостя ярмарку — і цього разу це Італія. Участь видатних авторів і видавців з Італії на цьогорічному Міжнародному книжковому ярмарку у Варшаві відбувається під гаслом «Ci vuole un fiore» («Потрібна квітка») — так італійці закликають читачів дізнатися про весь спектр сучасної італійської літератури.

Тож якщо ви перебуваєте у Варшаві — запрошуємо завітати на цю чудову подію, яка триватиме до 26 травня! Графік роботи ярмарку:

пт-сб — 10:00-19:00
нд — 10:00-17:00

Також запрошуємо вас на такі події:

24 травня (чт), 17:30-18:20 — Коротка історія українського борщу — зустріч з Євгенією Кузнецовою та Софією Сулій (локація: Scena Komiksowa, namiot P)
25 травня (пт), 10:00-11:00 — автограф-сесія Євгенії Кузнецової та Софії Сулій (локація: зона автограф-сесій)
25 травня (пт), 11:00 — автограф-сесія Євгенії Кузнецової та Софії Сулій (локація: центральний стенд)

   

Більше деталей про участь України в Міжнародному книжковому ярмарку у Варшаві 2024 дізнавайтесь за цим посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage