Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Триває міжнародний конкурс для ілюстраторів. Приєднуйтесь!
Чудові новини для ілюстраторів з найрізноманітніших куточків світу –  триває міжнародний конкурс «Hiii Illustration 2017», який визначить кращі художні роботи року. Взяти участь у змаганні за перемогу можуть всі охочі. Роботи прийматимуть до 30 листопада.
 
Взяти участь у конкурсі можуть будь-які ілюстрації, створені та опубліковані протягом 2014-2017 років. Переможців журі обиратиме у двох категоріях: комерційній та некомерційній. До комерційної групи зараховують ілюстративні роботи, опубліковані у вигляді плакатів, оголошень, компакт-дисків, пакетів, книг, журналів, газет, фільмів, відео, анімацій, веб-сайтів тощо. До некомерційних – роботи, які ніде не були раніше опубліковані. 
 
Розгляд робіт здійснюватиметься у два етапи: «короткий» список претендентів повідомлять у лютому 2018 року. А імена тих, хто здобуде гран-прі конкурсу, потрапить до 20 кращих ілюстраторів та отримає спецвідзнаки журі дізнаємось у червні 2018-го. Роботи переможців будуть представлені на щорічній виставці «Hiii Illustration».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage