Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Трансформація поезії під час Форуму видавців
Вечір першого дня ХХІІІ Форуму видавців наповнився поетично-музичною атмосферою, адже у «Музеї Ідей» відбувся перформанс «Жінка. Перемога. Фанк» за мотивами книжок «Чоловіки, жінки і діти» Юлії Мусаковської, «Лялечки» Оксани Куценко та «Супергерої» Олени Гусейнової, що вийшли у ВСЛ.  Поетеси під музичний супровід читали публіці власні вірші та вірші одна одної, і кожна з авторок наповнювала слова своїми переживаннями і трансформувала поезію  у щось більше, ніж просто рядки з книги.
 
Юлія Мусаковська своїми творами подарувала слухачам трішки відчуття болю, за яким завжди йде світло і любов. Вірші Оксани Куценко знаменували переродження та еволюцію людей у щоразу кращих особистостей. А Олена Гусейнова ще раз нагадала гостям вечора, що кожен з нас здатен на величні вчинки, навіть якщо для цього треба подолати безліч перешкод, і що кожен з нас має унікальну суперсилу, навіть якщо наразі не здогадується про це. 
 
 
І хоча дворик «Музею Ідей» наповнили різні голоси та різні вірші, цей перформанс символізував одне: поезія – це трансформація, яка завжди вдосконалює нас.
 
«Усі три збірки вийшли у «Видавництві Старого Лева», і хоча вони зовсім різні, все ж сенси поезій переплітаються між собою, - вважає Оксана Куценко. – Передовсім, всі вони говорять про трансформацію. Як лялечки перетворюються на метеликів, так і чоловіки, жінки і діти можуть трансформуватися у супергероїв».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage