Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Тернополянам пропонують поговорити про поезію і кипіння, про любов і смерть
Поетичну книгу «373», що нещодавно вийшла у «Видавництві Старого Лева» у середу, 29 жовтня, презентуватиме тернополянам Маріанна Кіяновська.
 
Гостей чекають у галереї «Бункермуз». Модеруватиме зустріч-презентацію головний редактор «ВСЛ», поетеса Мар’яна Савка. Початок зустрічі – о 19 год. Вхід – вільний!
 
- На зустрічі-презентації розмовлятимемо про поезію і кипіння, про любов і смерть, вірші, мелодії, відчуття, прозріння і провидіння, про писання і про читання, – кажуть організатори. – А ще слухатимемо вірші, які у прочитанні автора набирають нових сенсів і нових розумінь.
 
Власне, поезія Маріанни Кіяновської має надзвичайно виразний голос і неймовірну глибину. У ній стільки прихованих сенсів, сплетінь емоцій, переживань, одкровень, що, видається, вона уміщає в собі ціле життя. Оформила видання «373» творча майстерня «Аґрафка» (Романа Романишин і Андрій Лесів).
 
Нагадаємо, «373» – перша книжка вибраного Маріанни Кіяновської, до якої ввійшли 373 вірші, написані за більш як 20 років, – і водночас цілісна, концептуальна поетична збірка, головним внутрішнім сюжетом якої є любов і подолання смерті. Адже 373, окрім того, що це – унікальне просте число, – ще й температура кипіння води за Кельвіном.
 
- Вода, навіть ставши парою, не перестає бути водою. І це найважливіша метафора цієї книжки, – додають організатори зустрічі.
 
Довідково. Адреса галереї «Бункермуз: Тернопіль, бульвар Шевченка, 1.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage