Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Тема інакшості незабаром буде висвітлена у серії коміксів
 
Восени американське видавництво «AfterShock Comics» презентуватиме нову серію коміксів – «Alters», головними героями яких стануть дуже особливі та нетипові персонажі.  Започаткував серію британець Пол Дженкінс, відомий своїми роботами для компанії «Marvel Comics».
 
За словами художника, у коміксах можна буде знайти історії про героїв з особливими фізичними потребами, про гомосексуалів та трансгендерів. Так, один з коміксів розповість про персонажа-транссексуала на ім`я Чаліс, яка здатна керувати гравітацією і змушена вести подвійне життя; інший – про перевертня, який у тілі люди прикований до ліжка паралічем; ще в одній історії йтиметься про «гидке каченя» - непривабливу героїню, яка мусить врятувати світ. 
 
Дженкінс зазначає, що ці комікси не мають на меті  перетворитися на цикл моральних уроків  про толерантність та розвиток особистості, але в кінцевому результаті все може змінитися. «Для мене найголовніше в підході до цієї серії зосередитися на персонажах, і нехай все інше формується під час процесу», - говорить він. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage