Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Таємний щоденник Адріана Моула» стане мюзиклом
За мотивами однієї з найпопулярніших британських книг про підлітків – «Таємний щоденник Адріана Моула» Сью Таунсенд – створять мюзикл. Прем’єра відбудеться у 2015 році в рідному місті головного персонажа – Лейстері (Англія).
 
«У Сью була абсолютна мрія, і вона була настільки хорошою, що стала і нашою», - зазначає Піппа Клірі, яка разом із Джеком Брунгером напише сценарій.
 
Клірі та Брунгер – молоді, саме це, на думку письменниці, забезпечить чудове втілення мюзиклу. «Сью сказала, що вона багато разів хотіла зробити мюзикл, і я думаю, що вона обрала нас, бо ми були абсолютно новим покоління. Ми народилися, коли книга вийшла, і у нас був пристрасний інтерес до неї», - зазначає Брунгер.
 
Продюсером мюзиклу стане Кріс Стаффорд, а режисером - Люк Шеппард, які познайомилися з Сью Таунсенд за кілька тижнів до смерті письменниці: «Ми змогли сказати Сью, що будемо робити шоу і світова прем'єра відбудеться наступного року на Лейстері. Вона була дуже рада і підтримала ідею, додавши, що так буде шоу не лише для шанувальників книги, але й приверне увагу інших».
 
Наразі проходить кастинг акторів на ролі головних персонажів-підлітків та дорослих героїв.
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage