Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Таємниці львівських левів» зібрали майже 19 000 грн. для армії
У п’ятницю, 19 червня, у львівському Товаристві охорони пам’яток відбулась презентація книжки Івана та Петра Радковців «Таємниці львівських левів», яка вийшла у «Видавництві Старого Лева». У рамках презентації автори влаштували благодійний аукціон, під час якого зібрали майже 19 000 грн. на закупівлю спеціальних приладів військовим. Гроші передали волонтерській ініціативі «Львівський лицар».
 
Серед аукціонних лотів – ексклюзивні перші примірники «Таємниць львівських левів» (книга надходить у продаж лише сьогодні, 22 червня), клавіатура, на якій автори писали книгу, дитяча льорнетка, щоб «спостерігати за братами Радковцями», оригінал ілюстрації із книги, а також – «кіт в мішку», на якого теж знайшовся свій покупець. Ведучим аукціону був радіоведучий Доцик (Олег Михальчук).
 
«Ці таємниці з’явилися уже давно, спершу ми випробовували їх на своїх дітях, - жартували брати Радковці. - Безліч разів ми проводили екскурсії дітям, їм завжди до вподоби слухати львівські легенди і повчальні історії, адже їх по-новому зацікавлює Львів. Вирішили написати книгу про львівські легенди, яка зацікавить не тільки дітей, а й дорослих».
 
«Львів – це чудова тема для творчості, - поділилася враженнями від створення ілюстрацій до книги художниця Іветта Ключковська. – Мені було цікаво зображати щасливих героїв. Хочу, аби витвір під назвою Львів жив, і щоб діти пізнавали його щоразу із захопленням».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage