Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Свято «Татусевої книги» у Львові
Справжня інтерактивна забава-презентація «Татусевої книги» Володимира Вакуленка-К. відбулася у суботу, 22 листопада, у Львівській Книгарні «Є». Зібралося  чимало малюків у компанії з татусями та  мамусями, аби послухати авторські вірші та взяти участь у неймовірно цікавих завданнях, конкурсах та творчих майстер-класах від доброго друга Старого Лева, справжньої феї добра та творчості Тетяни Пилипець.
 
Діти малювали сповнені емоцій та любові портрети «ідеального татуся», виготовляли листівки-пророцтва для батьків, весело обговорювали грайливі віршики Володимира Вакуленка-К. Татусі, які були присутні на зустрічі, пообіцяли, що тепер завжди читатимуть ці вірші на ніч своїм дітям.
 
Дітвора не лише захоплювалась грайливими та ритмічними віршиками з «Татусевої книги», обговорювала події, які відбулися з персонажами Володимира Вакуленка-К., але й із зачаруванням розглядала ілюстрації Наталки Гайди. Саме в цих зображеннях юні читачі знайшли багато захованих дрібниць. Наприклад, помітили, що наплічник у равлика значно менший за нього самого, а дівчатка демонстрували свої улюблені фрагменти та ілюстрації із книги. Тож «татусева субота» у Книгарні «Є» була дуже творчою, веселою та пізнавальною.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage